• Go to Home
In Qasja ne Informacion

Regjistri i Integruar të Banesave të Shtetasve – Ministria e Punëve të Brendshme

Regjistri i Integruar të Banesave të Shtetasve

Regjistrimi i banesave të shtetasve do të bëjë të mundur që shumë shërbime që qytetarëve mund t’i ofrohen pranë banesave, të ridimensionohen pas krijimit të këtij regjistri. Një aspekt i rëndësishë i këtij shërbimi është regjistrimi i banesave të emigrantëve shqiptarë.

Kjo do të mundësojë një informacion të rëndësishëm me përdorim të gjerë për institucionet shtetërore dhe private (vota e emigrantëve, gjobat në shtëpi dhe shumë përdorime të tjera). I gjithë procesi do të garantojë përfshirjen e qytetarëve për të verifikuar saktësinë dhe integritetin e të dhënave, një shëmbull për këtë është se të dhënat për regjistrimin e emigrantëve do të bëhen me vetëdeklarim. Po ashtu, feedback nga qytetarët do të merret përmes zyrave urbane dhe zyrave të gjendjes civile të shtrira në të gjithë vendin.

Shprehni mendimin tuaj

Komentoni

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>