• Go to Home
In Komunitete te sigurta

Përmirësimi i cilësisë së statistkave të harmonizuara dhe gjurmimi i rasteve të korrupsionit – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore

Përmirësimi i cilësisë së statistkave të harmonizuara dhe gjurmimi i rasteve të korrupsionit

o   Ky angazhim ka si objektiv:

  • Rritjen e transparencës dhe përgjegjshmërisë së veprimtarisë së organeve të drejtësisë ndaj publikut
  • Përmirësimi i cilësisë së statistikave dhe gjurmimit të rasteve të korrupsionit dhe publikimi i tyre në portalin stopkorrupsionit.al

Shprehni mendimin tuaj

Komentoni

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>