• Go to Home
vetevleresimi 2014-2016 In News

Për konsultim: Raporti i Vetëvlerësimit të Qeverisë për Planin e veprimit 2014 – 2016

Publikohet për konsultim Raporti i Vetëvlerësimit të Qeverisë për Planin e veprimit 2014 – 2016, në kuadër të Partneritetit për Qeverisje të Hapur. Ju ftojmë të dergoni sugjerimet dhe komentet tuaja deri në datën 30 Shtator 2016 në adresën info@inovacioni.gov.al.

Raporti në Shqip: Raporti i vetevleresimit PV 2014 -2016 (varianti PDF) &  Raporti i vetevleresimit PV 2014 -2016 (varianti word)

Raporti në Anglisht: NAP 2nd end term self assessment report (PDF version) &   NAP 2nd end term self assessment report (word version)

Shprehni mendimin tuaj

Komentoni

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>