• Go to Home
In Modernizimi i Sherbimeve Publike

Dixhitalizimi i aktivitetit, kalimi i shërbimeve online dhe regjistrimi i shtetasve jashtë shtetit – Ministria e Puneve te Jashtme

Dixhitalizimi i aktivitetit, kalimi i shërbimeve online dhe regjistrimi i shtetasve jashtë shtetit

Ministria, në kuadër të reformimit të Shërbimit Konsullor, po punon për dixhitalizimin e aktivitetit të tij dhe kalimin e shërbimeve të ndryshme online.

Ky anagazhim synon në:

– Dixhitalizimin e aktivitetit të shërbimeve konsullore;

– Shkurtimin e kohës së pritjes për marrjen e shërbimeve;

– Luftën kundër fenomeneve korruptive;

– Shkurtimin e shpenzimeve të qytetarëve që kërkojnë shërbimet konsullore;

– Ofrimin e shërbimeve online;

– Regjistrimi i shtetasve shqiptarë me qëndrim jashtë vendit.

Shprehni mendimin tuaj

Komentoni

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>