• Go to Home
In Qasja ne Informacion

Angazhim për të publikuar online ne sisteme të hapura dhe pa pagesë legjislacioni qendror dhe vendor – INFOCIP

Angazhim për të publikuar online ne sisteme të hapura dhe pa pagesë legjislacioni qendror dhe vendor

Infocip konstaton se në mënyrë të posaçme, se aksesi në legjislacionin qëndror dhe atë vendor është një shërbim publik i cili nuk nevojë për përmirësime, pavarësisht kërkesave ligjore gjthnjë e më ekplicite.

Angazhimi për të publikuar online në sisteme të hapura dhe pa pagesë legjislacionin qendror dhe vendor. Lidhur me legjislacionin qendror, qeveria angazhohet në publikimin e legjislacionit në faqet zyrtare të Ministrive të Linjës, pa pagesë, në rubrikën: Legjislacion.

Lidhur me legjislacionin vendor, Infocip ofron portalin vendime.al si një platformë kombëtare, unike në llojin e vet, e cila mund të adoptohet edhe si mekanizëm raportimi.

Shprehni mendimin tuaj

Komentoni

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>